Belangijk voor onze bezoekers is dat we ons halverwege een berg bevinden (te bereiken via een mooie maar mogelijk wat avontuurlijke weg) op 6 km afstand van Orgiva waar vele winkels en terrasjes zijn en ook het eerste hulp/artsencentrum, (plusminus 15 minuten per auto)
Het dichtsbijzijnde ziekenhuis is in Motril (ong. 45 minuten per auto), maar ook het strand aan de Middellandse zee (Costa Tropica)

Dit is ons Apartamento “Sierra Nevada
Te gebruiken als:
*woon / vakantie ruimte of als educatief / therapeutisch /ondersteunend centrum “ALTIJD GERICHT OP HET WELZIJN VAN KINDEREN”

Het appartement heeft 1 badkamer met douche en wc, een eenvoudige kookgelegenheid met oven, een kleine koelkast (i.v.m. zonne energie), 1 “slaap”kamer (2,75m. x 3,25m. en 2 “slaap”kamers van 3,50m. x 3,45m.) een ruime woonkamer / zaal (3,20m. x 9,80m.) en eigen dakterras met schitterend uitzicht.

       

Dit is ons Apartamento “Solé” dat zeer geschikt is voor een alleenstaande ouder met kind(eren) of voor meegekomen begeleider(s)/ verzorgers. Het heeft 1 badkamer met douche en wc, een keuken/woongedeelte met eenvoudige kookgelegenheid, een kleine koelkast (i.v.m. zonne energie), 1 half open slaapruimte met 2 bedden en de mogelijkheid om nog 2 bedden extra te plaatsen dit appartement deelt het geheel beschermde terras met eigenaresse / gastvrouw Paulina en haar zoon Juanjo en heeft zelfs een klein skelter circuit.

 

 

Hoe kunt u uw verblijf bij Familia ESTÁ financiëren?:
Als Non-profit Organisatie zijn we afhankelijk van donaties en kunnen bij het zo gunstig mogelijk aanbieden van onze faciliteiten uw hulp heel goed gebruiken!!
Met uw donaties kunnen we u een unieke goed verzorgde plek aanbieden.

*Apartamento “Sierra Nevada” minimale donatie van € 225,- (3 nachten)
*Apartamento “Solé”                  minimale donatie van € 150,- (3 nachten)
voor een langer verblijf neem contact met ons op via Whatsapp, Telegram of Signal (0034 699040867)

We stellen het op prijs dat dit bedrag een week voor aanvang van uw verblijf overgemaakt is naar onze bankrekening bij de “CAIXA”
 nº; ES42 2100 2505 0102 1010 9994 op naam van “Asociación Proyecto ESTÁ”. We ontvangen dit bedrag als een donatie en kan bij annulering niet worden gerestitueerd.

Ivm de hoge hygiëne eisen, nodigen wij u uit om uw eigen beddengoed en handdoeken mee te nemen. Deze artikelen kunnen ook ter plekke gehuurd worden tegen extra schoonmaak kosten:

*Bedlinnen                                  € 15,- (per bed)
*Handdoeken                             €  2,- (per stuk)
*Badhanddoek                           €  4,- (per stuk)