Wil je zo zelfstandig mogelijk op vakantie maar kun je hier en daar wel wat hulp gebruiken? We bieden accommodatie met de gewenste ondersteuning voor individuele vakantiegangers en groepen tot max. 8 personen.

Ons appartement “Sierra Nevada” is zeer geschikt voor het bij elkaar brengen van 3 personen tegelijk. Ieder heeft dan een eigen kamer en de beschikking over een gezamenlijke keuken en badkamer. Er is een eet-/woonkamer en een dakterras met buitenkeuken. Bij grotere groepen worden de slaapkamers gedeeld. Naast een verblijf zoals hierboven beschreven is het ook mogelijk wat meer afgezonderd in een nette, compacte camperunit te overnachten.

Een vakantie met ondersteuning wordt helemaal aangepast aan jouw wensen. We bieden begeleiding bij o.a. het regelen van vervoer, het doen van boodschappen, koken en het plannen van uitstapjes. Denk bij uitstapjes (afhankelijk van het seizoen) aan het bezoeken van Granada, de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada, de witte bergdorpjes van de Las Alpujarras en de stranden en steden aan de Costa Tropical & Costa del Sol.

Onze locatie is heel geschikt voor rustzoekers en wandelaars. Op ons eigen terrein kun je zwemmen en luieren. Er zijn honden, katten en kippen aanwezig. Actieve uitstapjes in de nabije omgeving zijn te organiseren zoals o.a. fietsen (mountain bike), bergbeklimmen, skiën, vogels spotten, paardrijden, duiken, raften, windsurfen, kayaking, een 4WD tour maken, een Quad tour maken en varen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit aanbod.

Apartamento Sierra Nevada
max. 8 personen, 1 badkamer met douche en wc, eenvoudige kookgelegenheid met oven, koelkast, 3 slaapkamers, woonkamer en eigen terras.

Privé kamer € 100,- p/p per weekend (2 nachten),
€ 210,- per week (7 nachten).
Gedeelde kamer 2 personen € 60,- p/p per weekend
€ 120,- per week
Gedeelde kamer 3 personen € 45,- p/p per weekend
€ 90,- per week
prijzen zijn incl. linnengoed en handdoeken

Kosten voor de begeleiding is afhankelijk van een aantal factoren, neem hierover contact met ons op.