“It is one of those simple but beautiful paradoxes of life: when a person feels that he is truly accepted by another, as he is, then he is free to move from there and to begin to think about how he wants to change, how he wants to grow, how he can become different, how he might become more of what he is capable of being.”
― Thomas Gordon

Ook voor gezinnen met een zorgintensief gezinslid willen we maken dat vakantie mogelijk is. En niet alleen mogelijk, maar ook volop genieten is. Onze bijzondere vakantieplek is daarom helemaal ingericht op de onvoorwaardelijke acceptatie van een ieder die hier komt, hoe hij/zij zich ook gedraagt, wat voor geluiden er ook gemaakt worden, welke aanpassingen er ook nodig zijn etc.
Gastvrouw Paulina weet met haar verstandelijk beperkte en autistische pleegzoon als geen ander hoe het voelt om ergens écht welkom te zijn. Iedereen is hier welkom!

We streven ernaar dat ieder gezinslid kan ontspannen op zijn/haar manier. Als dat betekend dat er ondersteuning nodig is in de vorm van oppas, een activiteit, een extra paar handen tijdens een uitje of een speelkameraad, dan zullen we daarvoor zorgen. Met een team van Nederlands-, Engels- en Spaanstalige medewerkers kunnen we in overleg gewenste ondersteuning bieden tijdens jullie vakantie.
Bovendien bieden we diepgaande therapeutische vakanties waarin gewerkt kan worden aan veranderingen binnen relaties en persoonlijke ontwikkeling, in overleg met onze professionele teamleden in Nederland.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.