Wij zijn ontzettend dankbaar voor de onmisbare bijdrage van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou de ondersteuning die we bieden tijdens het verblijf van gasten/leden onbetaalbaar worden. En de vakantieplek en faciliteiten zouden er zeker niet zo uitzien zonder hun hulp!
We zijn daarom altijd op zoek naar mensen die hun kwaliteiten willen inzetten voor ESTÁ.

Voel je je met ons verbonden en kun je met regelmaat of eenmalig tijd vrijmaken om met ons mee te werken? Je bent van harte welkom! Ook als jij zelf een samenwerkingsvorm in gedachten hebt of geïnteresseerd bent in een uitwisseling (zoals werkvakantie) horen we graag van je.

We houden regelmatige vrijwilligersdagen waarbij we de handen uit de mouwen steken op het ESTÁ terrein. Wil jij meewerken aan het onderhoud en de uitbreiding van onze faciliteiten? Kom ons helpen tijdens een vrijwilligersdag. Neem contact met ons op voor een overzicht van de actuele data.

Ook jij kunt ons helpen!

Heb je groene vingers? Kom ons helpen met tuinwerkzaamheden op permacultuur basis (moestuin, bloemen-, kruiden-, snoezel- en meditatietuin, wandelpark, etc.)

Ga je er graag op uit? Kom wandelen of joggen met Juanjo of gasten

Kan je lekker koken of ben je een fijnproever? Verzorg met ons vegetarische maaltijden en gezonde lekkernijen voor gasten

Ben je een echte gastheer of gastvrouw? Geef onze gasten een welkom gevoel tijdens vakanties, therapeutisch verblijf, dia ESTÁ, (promotionele) activiteiten etc.

Wil je delen over waar jij enthousiast van wordt? Activiteiten op creatief, therapeutisch, cultureel of spiritueel vlak zoals, meditatie, yoga, massage, mantra’s, channeling, sjamanisme, homeopathie, antroposofie, dans, spel, muziek, etc. zijn altijd welkom!

Wil je je creatief uitleven of klus je graag? Kom ons helpen met onderhoudswerkzaamheden, bouwwerkzaamheden en het creëren van kunst- en speelobjecten

Heb je een inlevend vermogen en begeleid je graag mensen? Wees welkom voor het begeleiden van gasten op welk gebied dan ook op basis van jouw professionele kwaliteiten

Vanuit onze beschouwing vragen wij vrijwilligers geen alcohol of andere stimulerende middelen te nuttigen in aanwezigheid van de kinderen en om, mede vanwege brandgevaar, niet te roken op het terrein.

Als je interesse hebt om je aan te sluiten bij ons vrijwilligers team neem dan contact op met Paulina, telefoonnummer: (0034)699040867
Én je bent natuurlijk van harte welkom om kennis te maken tijdens de eerstvolgende Día ESTÁ