Je bent van harte welkom om te komen genieten van onze unieke vakantieplek!
De accommodaties van ESTÁ bevinden zich halverwege een berg boven het plaatsje Órgiva in de prachtige Alpujarras aan de voet van de Sierra Nevada, Andalusië Zuid-Spanje. Hier ligt het 6 hectaren grote terrein met olijf-, amandel-, fruit-, vijgen- en notenbomen. Tot de faciliteiten behoren 2 luxe appartementen, een eenvoudige camperunit, een luxe caravan, een camperplek, natuurlijke zwembaden, een speelzaal, een omheinde speelweide en een bar. We leven en werken hier met de intentie om de natuur zo min mogelijk te belasten en er toch volop van te kunnen genieten.
Ondersteuning is in overleg beschikbaar om ieder gezinslid een fijne vakantie te bieden.


VAKANTIE

Je komt bij ons vakantie vieren omdat je houdt van de zon, natuur, wandelen, rust, avontuur, kleinschaligheid, ruimte, bergen en het strand. Je kan genieten van onze natuurlijke plek, duurzaamheid, eenvoud, natuurlijk zwemwater zonder chloor, de speelweide en speelzaal, aanwezige dieren, avontuurlijke toegangsweg en eventuele activiteiten op of nabij het terrein.
Je hebt geen behoefte aan voortdurend amusement, veel luxe en airconditioning.
Door bij ons te verblijven kies je ervoor om de vereniging ESTÁ financieel te ondersteunen aangezien de huuropbrengst in zijn geheel toekomt aan de vereniging.

VAKANTIE +

Je komt hier vakantie houden omdat je een bepaalde hoeveelheid ondersteuning kan gebruiken om extra te kunnen genieten van je vrije tijd. Je vindt hier begrip voor je (gezins)situatie en erkenning voor je positie als ouder, kind, broer of zus van een gezinslid met bijzondere zorgbehoeften. De medewerkers van ESTÁ staan voor je klaar om afgestemde ondersteuning te bieden. We bieden de nodige tijdelijke verlichting van je voortdurende zorgtaak. Je draagt met je komst van harte bij aan de vakantie + van anderen, aangezien je volledige financiële bijdrage toekomt aan de vereniging.

Ben je benieuwd hoe een vakantie met of zonder ondersteuning er in jullie geval uit zou kunnen zien? Neem contact met ons op voor een op jullie afgestemd voorstel en bekijk onze accommodaties. Bekijk ook ons gastenboek voor een impressie!