Stap uit de sleur en ga op pad! Dit is een unieke mogelijkheid om professionele aandacht en input te krijgen, terwijl je als gezin kwalitijd doorbrengt in een ongedwongen sfeer. Het meest geschikt voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Deze vorm is bijzonder geschikt voor ouders die een specifieke vraag hebben op het gebied van de opvoeding of onderlinge relaties. Maar ook voor hen die de vinger er nog niet op kunnen leggen maar wel een groeiende ontevredenheid ervaren over de gezinsdynamiek. Wil je een intensief weekend samen doorbrengen die in het teken staat van gezonde en sterke verbinding binnen het gezin? Dan kan dit wat voor jou zijn.

Kenmerken:
2 nachten verblijf
Informatie en inzicht krijgen door een weekend samenzijn
Vanuit een open houding onderzoeken en opmerken
Ontspannende activiteiten
Gerichte oefeningen
Eén op één contact
Momenten zonder kinderen voor vragen en terugkoppeling

Kosten voor verblijf met gratis gezamenlijke warme lunch:  zie onze accommodaties
Kosten voor het programma: donatiebasis*

Ben je geïnteresseerd?
Neem contact met ons op en vul de korte vragenlijst in die we je opsturen.
Vervolgens plannen we een kennismaking door middel van Skype of een dergelijk alternatief.

* neem contact met ons op voor de huidige kosten-status

Dit zeggen gasten over het STEP OUT / Intercambio weekend:

Als je beseft dat er iets niet klopt, zet je alle middelen in die je kent, want je wilt dat het werkt. Het aanpassen van een gezin bij het opnemen van een nieuw lid is gecompliceerd. Het breekt het evenwicht dat met zoveel werk was bereikt. En je wilt niet op zoek naar de schuld, maar naar oplossingen. Daarom zijn we naar de therapie van de Familia Esta vereniging gegaan. Twee afzonderlijke weekends hebben ons allemaal geholpen onze plek te vinden. We vinden andere oplossingen voor dezelfde problemen, gebruiken andere bronnen. We voelen ons een beetje meer een groep. De kinderen zijn spelenderwijs betrokken. En we brachten met elkaar een paar gevarieerde dagen door. Samen, geweldig, leuk … in een prachtige omgeving. Ongetwijfeld een ervaring om van tijd tot tijd te herhalen en als gezin te recyclen.