Familia ESTÁ olijfolie

Naast lid worden of doneren kan je ons ook steunen door onze eigen Familia ESTÁ olijfolie aan te schaffen!

Onze heerlijke en gezonde olijfolie is weer geoogst. Door omstandigheden was ons oogstteam kleiner dan vorig jaar, maar niet minder enthousiast! Onze oogst is daardoor weliswaar iets minder groot maar toch ruim voldoende om weer een aantal liters naar Nederland te verzenden.

Daarom dit jaar een eenmalige aanbieding en OP=OP.

Dus als je weer wilt genieten van onze topkwaliteit “Familia ESTÁ” olijfolie, doe dan je bestelling voor 18 maart 2020. Waarschijnlijk zal de olie dan begin/half april afgeleverd worden.

Bestellingen kunnen gedaan worden via info@familiaesta.org, via onze pagina facebook.com/familiaesta en via tel/Whatsapp 0034-699040867

Alvast super bedankt en zonnige groeten van het Familia ESTÁ Team

0.5 liter € 10,50
2.5 liter € 37,50
5 liter € 65,-


De meerkosten om de olie thuis te ontvangen bedragen € 6,-
Dit zijn namelijk de kosten voor een pakketverzending binnen Nederland.
In een pakket passen maximaal 3 flessen van 5 liter of 6 blikken van 2,5 liter of 35 blikjes van 0,5 liter. Of uiteraard een combinatie hiervan. Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk bestellingen in één pakket te passen om verzendkosten te beperken. En, wie weet, willen je familieleden, vrienden of buren ook wel wat olijfolie bestellen?

Ons bankrekening nummer is: La Caixa Bank ES42 2100 2505 0102 1010 9994 t.n.v. Asociación ESTÁ
Om de olie te bestellen voeg je alleen maar ´(hoeveelheid) olijfolie, je emailadres en woonadres´toe aan je overschrijving. Je kunt ook contact met ons opnemen.

Wil je meer weten over onze olie, lees hieronder dan verder.

Onze olijfolie is van de beste kwaliteit. De onbespoten olijven worden met de hand van de boom gehaald waarna ze binnen 3 dagen koud worden geperst in de enige lokale ecologische olijfpers. Bovendien is de olijfolie ook erg lekker!
Wil je bestellen? Neem contact met ons op.

Dit jaar is de oogst binnengehaald door een groep vrienden. 3 dagen hard werken en genieten. Lees hier over hun ervaring.
Wil je de volgende oogst meemaken? Bekijk ons speciale aanbod.