Een impressie van deze bijzondere vakantieplek door de ogen van onze gasten.

Terugblikje op een leuk bezoek van Helena dat tot een samenwerking heeft geleid!

Vrijdag 15 februari werd ik op deze prachtige plek in Órgiva héél hartelijk ontvangen door Paulina. Het voelde gelijk als een warm bad waar ik in terecht kwam! Jij straalt zoveel warmte en liefde uit wat me echt ontroerde! Dank je wel hiervoor. Een prachtig appartement had ik voor mezelf, daar was het heerlijk vertoeven. Al die liefdevolle mensen om jullie heen, prachtig om daar deel van uit te mogen maken.

Wat hebben we genoten van je gastvrijheid in de periode van 9 t/m 15 januari 2019.
En dit ondanks dat we kwamen voor de olijfoogst.
In jouw schitterende ambiance op de berg met s’morgens vorst aan de grond en s’middags een temperatuur van 18 graden.
Het was buiten goed vertoeven.
En binnen in ons appartement was het ook prima in orde.

We waren een week in de meivakantie bij Familia ESTÁ. Met ongeveer 19 graden en zon was dat voor ons een fijne temperatuur om ook rond te kunnen toeren.
Het is een mooie locatie met zicht op de eeuwige sneeuw van de Sierra Nevada, maar ook maar een half uur rijden van de zee. En 3 kwartier van Granada. Om er te komen moet je de laatste paar kilometer over kleine weggetjes, soms onverhard, met prachtige vergezichten.
Het appartement is ruim en heel rustig met een terras met een heerlijk uitzocht met onder andere Orgiva, één van de witte dorpen (stad misschien) van Andalusië. En buiten afwassen. Goed ingericht, zelfs de kaasschaaf ontbreekt niet! De slaapkamers zijn ruim met goede matrassen. Met een beetje mazzel zijn er verse sinaasappels bij overvloed, zodat je de dag met vers geperst sap kunt beginnen.
Paulina is heel aardig en helpt je graag. wij kwamen laat aan op zaterdag en toen heeft ze voor wat basis boodschappen gedaan, heel fijn. Ze had een open dag op het terrein op zondag waar we zelf pizza konden bakken in de zelf gebouwde pizza-oven, de kinderen vonden dat enig, ook al zijn het al pubers. Er was begeleiding aanwezig voor de kinderen die dat nodig hebben. Er is ook een geweldige speelweide met zelfgemaakte speeltoestellen, heel creatief en vrolijk. En een klein zwembad. Het terrein is afgesloten, hoewel je dat eigenlijk niet door hebt, ideaal voor kinderen die nieuwsgierig zijn en weg kunnen lopen.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Vooral de kleinschaligheid vond ik heerlijk. Ik hoop weer terug te komen.

Wat een heerlijk appartement! En wat een onvergetelijke gastvrijheid! Een fantastische plek vol met liefdevolle mensen. We hebben genoten van alles en zullen vast terugkomen.

Wat een prachtige plek!

Aandacht voor elkaar

Redenen genoeg om nog eens terug te komen..

Meer dan welkom hebben wij ons gevoeld. Dit plekje heeft een speciaal plekje in ons hart.

Warme winter met heerlijk weer

Een bijzondere ervaring

Liefde voor natuur, dieren en mensen

Knus en kindvriendelijk

Onwijs bedankt voor de mooie herinneringen en ervaringen

Meer dan wij hadden gehoopt, langer gebleven dan gepland, moeilijk om weer weg te gaan!

Ontzettend veel dank voor het vertrouwen in ons, dat we hier 2 nachten mochten verblijven in onze camper. Wat een prachtige en bijzondere plek! Heel inspirerend om van Jesse te horen hoe jullie en dan vooral Paulina met zoveel overgave en liefde dit hebben opgebouwd. Hopelijk komen we hier nog eens terug en zeker de verhalen van Jesse hebben ons opnieuw aangezet om kritisch naar ons leven te kijken en ons hart te volgen.

Als je beseft dat er iets niet klopt, zet je alle middelen in die je kent, want je wilt dat het werkt. Het aanpassen van een gezin bij het opnemen van een nieuw lid is gecompliceerd. Het breekt het evenwicht dat met zoveel werk was bereikt. En je wilt niet op zoek naar de schuld, maar naar oplossingen. Daarom zijn we naar de therapie van de Familia Esta vereniging gegaan. Twee afzonderlijke weekends hebben ons allemaal geholpen onze plek te vinden. We vinden andere oplossingen voor dezelfde problemen, gebruiken andere bronnen. We voelen ons een beetje meer een groep. De kinderen zijn spelenderwijs betrokken. En we brachten met elkaar een paar gevarieerde dagen door. Samen, geweldig, leuk … in een prachtige omgeving. Ongetwijfeld een ervaring om van tijd tot tijd te herhalen en als gezin te recyclen.