Wij bieden u:

*Een unieke plek voor dagrecreatie en educatieve mogelijkheden
 U kunt gebruik maken van ons feestterras met bar, gezellige zitjes, onze traditionele houtoven om o.a. pizza’s te maken, een klein podium, de Flamenco caravan waar de kinderen kunnen spelen en ontspannen, de speeltuin (Recreo) met schommels, trampoline, speeltoestellen zoals de zebra-auto, de graafmachine-giraf en een groot podium dat kan worden gebruikt voor o.a. yoga, dans, theater, muziek en spel activiteiten en natuurlijk de zwembaden, tijdens de warme maanden.  Organiseer hier uw eigen, unieke;
*Pizza Feest*,     *Verjaardag*,     *Speeldag met je gezin     *Reünie met familie, vrienden of collegas*,     *Cursus of Workshop*

   

*Een Camperplek
Deze bijzondere camper staplaats bevindt zich direct bij de entree en heeft een prachtig wijds uitzicht over de vallei. U mag gebruik maken van de douche met zonneboiler en toilet op het feestterras

*Kampeerplek met Camperunit
Op een rustiek plekje op het terrein staat een eenvoudige camperunit (max. 2 pers.) met kookgelegenheid, 2 persoonsbed, eettafel met 2 zitbankjes.
Op de plek zelf willen we nog een natuurtoilet creëeren en een slaaphut voor kinderen een ideale plek dus voor vrijwilligers die ons hierbij willen helpen.

In verband met extra hygiëne maatregelen verzoeken wij u indien mogelijk om eigen beddengoed en handdoeken mee te brengen.

*Onze Meewerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme  staat momenteel door het Coronavirus en het vertrek van onze Therapeuten even helemaal stil. Hier hopen we in de toekomst een creatieve oplossing voor te vinden.

Heeft u misschien een interessant idee of wilt u meer informatie over de Meewerkplek?  neem dan vooral contact met ons op.
Voor meer informatie kunt u bellen/Whatsappen met Paulina op 0034 699040867 Of stuur een e-mail naar info@familiaesta.org

Voor donaties; Caixa bank; ES42 2100 2505 0102 1010 9994  op naam van; Asociación Proyecto ESTÁ.

A.U.B. vermeld uw naam + Whatsapp-telefoonnummer of email adres, we sturen graag een persoonlijk bedank berichtje.   Voor anonieme donateurs; bij deze heel hartelijk bedankt!