Familia ESTÁ biedt:

* Een VAKANTIEPLEK

Overnachten in eigen tent, camper of een verblijf in ons luxe appartement “Sierra Nevada” met 3 slaapkamers,  Bekijk hier al onze accommodaties. Ondersteuning is in overleg beschikbaar om ieder gezinslid een fijne vakantie te bieden.
Bovendien geniet je niet alleen zelf van deze bijzondere plek wanneer je bij ons je vakantie besteedt. Je investeert namelijk tegelijk in onze vereniging en de financiering van onze activiteiten. Lees hier meer over hoe dat werkt.

* ONDERSTEUNING OP MAAT voor:

GEZINNEN; zoals intensieve begeleiding tijdens jullie verblijf

(JONG)VOLWASSENEN MET EEN ZORGVRAAG; zoals zelfstandigheidstraining tijdens een weekend, midweek of vakantieweek en begeleiding op onze Meewerkplek

STAGIAIRES & VRIJWILLIGERS; we bieden een boeiende Meewerkplek met de nodige training en met tevens voldoende vrijheid tot zelfontplooiing en inbreng van eigen ideeën

* THERAPIE

Investeren in de relaties binnen het gezin; tussen partners, tussen kinderen en tussen ouders en kinderen. Je kan hier met elkaar aan de slag om de kwaliteit van het gezinsleven te verbeteren. Dit kan op aanvraag tijdens je verblijf bij Familia ESTÁ.

* DIA ESTÁ

Zo nu en dan wordt er een open dag georganiseerd op het terrein. Een themafeest voor gasten, leden en geinteresseerden.
Kom genieten van deze onze gezinsvriendelijke (vakantie)plek, speelweide en –zaal, zwembaden en pizzaoven. Hou de website en facebookpagina in de gaten voor meer info over de eerstvolgende Día ESTÁ. Leden zijn, vooraf aangekondigd, altijd welkom om te komen genieten van onze faciliteiten.